Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Lviv Горняки Москвы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Gorban` rent richting de bal. Sharan onderschept slim de pass. Sharan geeft een hoge lob. Loboyko geeft een lange en hoge pass. Mizin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Demyanenko passt de bal met de wreef. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak passt de bal in één keer door. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Minka kopt de bal weg. Daar is Volobuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharan speelt de bal door. Kapustin rent richting de bal. Kapustin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Minka passt de bal met de wreef. Demyanenko heeft problemen om de bal te vangen. Demyanenko speelt de bal door. Mizin is nu in balbezit. Mizin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 33%, Горняки Москвы 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Lviv - Горняки Москвы 0:0

47e minuut.
Volobuev met een sublieme pass. Zazroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin onderschept slim de pass. Kapustin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balenko de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dovbun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbun passt de bal in één keer door. Kosenko rent richting de bal. Mizin verovert de bal door een tackle van achteren. Mizin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lviv - Горняки Москвы 0:1

70e minuut.
Kapustin met een sublieme pass. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizin verovert de bal door een tackle van achteren. Mizin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 63%, Горняки Москвы 37%.
Real Lviv - Горняки Москвы 0:1