Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newcastle.Utd gát
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Os`machko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dovbush komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Velichko rent richting de bal. Dovbush verovert de bal door een tackle van achteren. Dovbush met een sublieme pass. Davydov is nu in balbezit. Davydov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yarmash probeert naar een medespeler te passen. Balenko heeft problemen om de bal te vangen. Dovbush verovert de bal door een tackle van achteren. Davydov is nu in balbezit. Davydov draait met de bal, schiet en ... Galko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - gát 0:1

16e minuut.
Kondakov probeert naar een medespeler te passen. Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasenko probeert naar een medespeler te passen. Davydov is nu in balbezit. Davydov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pikhur heeft problemen om de bal te vangen. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pikhur de bal onder controle te krijgen. Galko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Lutsenko geeft een lange en hoge pass. Kondakov heeft problemen om de bal te vangen. Mykhalyk is nu in balbezit. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Lunev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newcastle.Utd - gát 1:1

44e minuut.
Fenin kopt de bal weg. Dovbush rent richting de bal. Rozhkov rent richting de bal. Dovbush is nu in balbezit. Dovbush schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 44%, gát 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newcastle.Utd - gát 1:1

46e minuut.
Dovbush rent richting de bal. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk passt de bal in één keer door. Daar is Davydov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davydov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikhur is nu in balbezit. Davydov verovert de bal door een tackle van achteren. Davydov schiet op doel. Galko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - gát 1:2

55e minuut.
Fenin geeft een hoge lob. Pikhur kopt de bal weg. Rozhkov probeert de bal aan de voet te houden. Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mykhalyk met een sublieme pass. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yarmash krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Velichko met een sublieme pass. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko passt de bal in één keer door. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newcastle.Utd - gát 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 53%, gát 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newcastle.Utd - gát 2:2