Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realka карпати
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kotenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zayats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayats haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kotenko met de inworp. Chaly geeft een lange en hoge pass. Babak heeft problemen om de bal te vangen. Zayats is nu in balbezit. Zayats haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - карпати 0:1

21e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay passt de bal in één keer door. Siletskiy rent richting de bal. Slyusar onderschept slim de pass. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Svetlichni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kanevsky geeft de bal voor. Siletskiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozhanov de bal. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 46%, карпати 54%.
Realka - карпати 0:1

52e minuut.
Kozhanov geeft een hoge lob. Krukovets rent richting de bal. Lutsenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutsenko krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hay onderschept slim de pass. Hay geeft een hoge lob. Siletskiy kopt de bal weg. Slyusar controleert de bal met de borst. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Svetlichni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 47%, карпати 53%.
Realka - карпати 0:1