Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати Realka
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko met een sublieme pass. Babak probeert naar een medespeler te passen. Krukovets is nu in balbezit. Krukovets geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hay is nu in balbezit. Hay passt de bal in één keer door. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kopylchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pyatenko speelt de bal door. Zayats rent richting de bal. Zayats draait met de bal, schiet en ... Oliynyk bokst de bal weg.

35e minuut.
Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko speelt de bal door. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotovenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - Realka 0:1

42e minuut.
Krukovets raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danchenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 45%, Realka 55%.
карпати - Realka 0:1

50e minuut.
Hay passt de bal met de wreef. Danchenko rent richting de bal. Danchenko met een sublieme pass. Zayats rent richting de bal. Zayats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mokritskiy met een sublieme pass. Kozhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhanov passt de bal in één keer door. Pyatenko is nu in balbezit. Pyatenko draait met de bal, schiet en ... Oliynyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kopylchenko passt de bal zonder na te denken. Mokritskiy is nu in balbezit. Mokritskiy geeft een hoge lob. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oliynyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Hay de bal onder controle te krijgen. Kotovenko rent richting de bal. Kotovenko geeft een hoge lob. Zayats is nu in balbezit. Zayats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gerasymenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasymenko met een sublieme pass. Pyatenko is nu in balbezit. Zayats is nu in balbezit. Zayats haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
карпати - Realka 1:1

78e minuut.
Siletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siletskiy. Slyusar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 57%, Realka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
карпати - Realka 1:1