Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gát Горняки Москвы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mizin rent richting de bal. Gorban` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorban` passt de bal in één keer door. Demyanenko rent richting de bal. Demyanenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dovbush kopt de bal weg. Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zazroev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lunev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorban` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demyanenko geeft een hoge lob. Mizin heeft problemen om de bal te vangen. Kristalenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mizin rent richting de bal. Mizin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gát - Горняки Москвы 0:1

24e minuut.
Demyanenko rent richting de bal. Demyanenko met een sublieme pass. Daar is Mizin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizin draait met de bal, schiet en ... Kristalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gát - Горняки Москвы 0:2

40e minuut.
Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. Kirillov rent richting de bal. Met opzet legt Tatulyan zijn tegenspeler op de grond. Tatulyan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fomin passt de bal in één keer door. Davydov rent richting de bal. Vetrennikov begaat een overtreding. Davydov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Davydov kan niet meer verder spelen. Chaltsev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gát 58%, Горняки Москвы 42%.
gát - Горняки Москвы 0:2

62e minuut.
Dovbun rent richting de bal. Inworp. Tarasenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gát - Горняки Москвы 1:2

64e minuut.
Dovbush rent richting de bal. Chaltsev rent richting de bal. Chaltsev haalt uit met een fantastische trap. Shelmenko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gát - Горняки Москвы 2:2

81e minuut.
Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fomin de bal onder controle te krijgen. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Inworp. Gorban` met een snelle inworp. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrennikov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gát 45%, Горняки Москвы 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gát - Горняки Москвы 2:2