Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newcastle.Utd FC Lemberg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Velichko rent richting de bal. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin probeert naar een medespeler te passen. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lutsenko kopt de bal weg. Chesnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Zubkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - FC Lemberg 1:0

6e minuut.
Kril` rent richting de bal. Mykhalyk onderschept slim de pass. Motrenko rent richting de bal. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Tchertoganov is nu in balbezit. Tchertoganov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moskalenko met een sublieme pass. Burdin is nu in balbezit. Burdin passt de bal in één keer door. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ... Galko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lutsenko kopt de bal weg. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Motrenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - FC Lemberg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 49%, FC Lemberg 51%.
Newcastle.Utd - FC Lemberg 2:0

54e minuut.
Daar is Kril`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutsenko probeert naar een medespeler te passen. Mykhalyk rent richting de bal. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tchertoganov rent richting de bal. Gaschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov verovert de bal door een tackle van achteren. Tchertoganov geeft de bal voor. Motrenko kopt de bal weg. Zubkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalenko onderschept slim de pass. Moskalenko geeft een lange en hoge pass. Balenko rent richting de bal. Balenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - FC Lemberg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 42%, FC Lemberg 58%.
Newcastle.Utd - FC Lemberg 3:0