Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати Горняки Москвы
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


33e minuut.
Krukovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukovets speelt de bal door. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats draait met de bal, schiet en ... Shkred probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krukovets neemt de hoekschop. Chaly heeft problemen om de bal te vangen. Zayats is nu in balbezit. Zayats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - Горняки Москвы 1:0

44e minuut.
Tkachenko probeert naar een medespeler te passen. Demyanenko is nu in balbezit. Zayats verovert de bal door een tackle van achteren. Zayats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - Горняки Москвы 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 47%, Горняки Москвы 53%.
карпати - Горняки Москвы 2:0

49e minuut.
Kozhanov passt de bal in één keer door. Krukovets is nu in balbezit. Zazroev begaat een overtreding. Zazroev krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Demyanenko is nu in balbezit. Kotovenko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tkachenko. Tkachenko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Demyanenko is nu in balbezit. Demyanenko passt de bal met de wreef. Kotovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachenko onderschept slim de pass. Tkachenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Vetrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrennikov passt de bal zonder na te denken. Demyanenko rent richting de bal. Demyanenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - Горняки Москвы 2:1

74e minuut.
Klungelig pakt Krukovets de bal. Krukovets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dovbun de bal. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zazroev onderschept slim de pass. Zazroev geeft de bal voor. Loboyko kopt de bal weg. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - Горняки Москвы 3:1

87e minuut.
Kotenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrennikov rent richting de bal. Vetrennikov passt de bal in één keer door. Zayats rent richting de bal. Zayats draait met de bal, schiet en ... Shkred verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 33%, Горняки Москвы 67%.
карпати - Горняки Москвы 3:1