Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realka FC Lemberg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Burdin is nu in balbezit. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Burdin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Burdin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Inworp. Kanevsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hay is nu in balbezit. Hay geeft de bal voor. Buthanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kovalenko speelt de bal door. Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chesnakov zijn tegenspeler op de grond. Chesnakov krijgt een gele kaart. Krivoshey raakt geblesseerd tijdens het duel. Krivoshey met een snel genomen vrije trap. Daar is Slyusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Zubkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realka - FC Lemberg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 45%, FC Lemberg 55%.
Realka - FC Lemberg 1:0

61e minuut.
Gerasymenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dmitruk met een snelle inworp. Durnev rent richting de bal. Durnev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vin`kovatov probeert naar een medespeler te passen. Babak rent richting de bal. Vin`kovatov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vin`kovatov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vin`kovatov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realka 43%, FC Lemberg 57%.
Realka - FC Lemberg 1:0