Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lemberg Realka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Burdin rent richting de bal. Burdin rent richting de bal. Burdin is nu in balbezit. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kon`kov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kril` is nu in balbezit. Krivoshey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krivoshey krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kril` rent richting de bal. Kril` speelt de bal door. Slyusar heeft problemen om de bal te vangen. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Zubkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - Realka 0:1

24e minuut.
Gaschin is nu in balbezit. Hay onderschept slim de pass. Hay probeert naar een medespeler te passen. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - Realka 0:2

26e minuut.
Motrenko passt de bal zonder na te denken. Kovalenko rent richting de bal. Burdin rent richting de bal. Burdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - Realka 1:2

42e minuut.
Babak geeft een hoge lob. Inworp. Vin`kovatov met de inworp. Klungelig pakt Burdin de bal. Burdin geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gaschin rent richting de bal. Gaschin geeft een lange en hoge pass. Burdin probeert naar een medespeler te passen. Burdin rent richting de bal. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chesnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kril` bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kovalenko zijn tegenspeler op de grond. Kovalenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 50%, Realka 50%.
FC Lemberg - Realka 1:2

47e minuut.
Kril` geeft een lange en hoge pass. Vin`kovatov rent richting de bal. Vin`kovatov met een sublieme pass. Burdin rent richting de bal. Burdin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kopylchenko rent richting de bal. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin met een sublieme pass. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kovalenko is nu in balbezit. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin probeert naar een medespeler te passen. Burdin is nu in balbezit. Burdin schiet op doel. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gaschin kan de bal niet met de borst controleren. Hay rent richting de bal. Gaschin begaat een overtreding. Gaschin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Burdin onderschept slim de pass. Burdin geeft een lange en hoge pass. Burdin rent richting de bal. Burdin draait met de bal, schiet en ... Kon`kov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lemberg - Realka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 47%, Realka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lemberg - Realka 2:2