Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newcastle.Utd карпати
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov geeft de bal voor. Kotovenko heeft problemen om de bal te vangen. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - карпати 0:1

5e minuut.
Lutsenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lutsenko passt de bal in één keer door. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newcastle.Utd - карпати 1:1

7e minuut.
Zayats passt de bal in één keer door. Bredun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaly verovert de bal door een tackle van achteren. Chaly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - карпати 1:2

19e minuut.
Pikhur kopt de bal weg. Velichko heeft problemen om de bal te vangen. Velichko passt de bal zonder na te denken. Mykhalyk rent richting de bal. Mykhalyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kozhanov is nu in balbezit. Kozhanov geeft de bal voor. Daar is Pikhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayats is nu in balbezit. Zayats schiet op doel. Galko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - карпати 1:3

23e minuut.
Balenko heeft problemen om de bal te vangen. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Balenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pyatenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kotovenko onderschept slim de pass. Kotovenko met een sublieme pass. Velichko rent richting de bal. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 57%, карпати 43%.
Newcastle.Utd - карпати 1:3

52e minuut.
Kotovenko is nu in balbezit. Velichko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotovenko. Kotovenko krijgt een gele kaart. Velichko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Galko trapt de bal weg. Lutsenko kopt de bal weg. Siletskiy kan de bal niet met de borst controleren. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pikhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatenko onderschept slim de pass. Pyatenko passt de bal zonder na te denken. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rikun kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrovskiy de bal. Petrovskiy met een sublieme pass. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle.Utd - карпати 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle.Utd 57%, карпати 43%.
Newcastle.Utd - карпати 2:3