Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn L Mobsters United
Normal Tactiek m-1.1-def-532
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Temesi rent richting de bal. Licznerski is nu in balbezit. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Falcato rent richting de bal. Falcato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Temesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Golokolosov rent richting de bal. Temesi onderschept slim de pass. Temesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sagaydak geeft een lange en hoge pass. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi passt de bal in één keer door. Falcato is nu in balbezit. Falcato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Licznerski passt de bal in één keer door. Kolesnik heeft problemen om de bal te vangen. Falcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcato schiet op doel. Skoropad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn L - Mobsters United 0:1

30e minuut.
Granovskiy rent richting de bal. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Granovskiy zijn tegenspeler op de grond. Granovskiy krijgt een gele kaart. Temesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hloška met een snel genomen vrije trap. Falcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn L - Mobsters United 0:2

34e minuut.
Daar is Licznerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv is nu in balbezit. Met opzet legt Licznerski zijn tegenspeler op de grond. Licznerski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Grelo passt de bal met de wreef. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski passt de bal zonder na te denken. Daar is Temesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temesi haalt uit met een fantastische trap. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kolesnik is nu in balbezit. Kolesnik geeft een hoge lob. Moseli geeft een lange en hoge pass. Falcato springt en kopt de bal. Skoropad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tchernyak heeft problemen om de bal te vangen. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas passt de bal met de wreef. Tchernyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Shakhov de bal. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Temesi. Temesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 69%, Mobsters United 31%.
FC Volyn L - Mobsters United 0:2

62e minuut.
Deonas met een sublieme pass. Argirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakhov begaat een overtreding. Shakhov krijgt een gele kaart. Argirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hloška zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Falcato rent richting de bal. Falcato schiet op doel. Skoropad bokst de bal weg. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi schiet op doel. Skoropad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shakhov passt de bal in één keer door. Danielewski is nu in balbezit. Danielewski passt de bal met de wreef. Falcato rent richting de bal. Falcato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hloška met een sublieme pass. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Argirov geeft een hoge lob. Temesi rent richting de bal. Temesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Danielewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuleshevich de bal. Moseli verovert de bal door een tackle van achteren. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski geeft een hoge lob. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Temesi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn L - Mobsters United 0:3

80e minuut.
Kuleshevich rent richting de bal. Falcato onderschept slim de pass. Falcato passt de bal in één keer door. Temesi rent richting de bal. Temesi schiet op doel. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Temesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcato rent richting de bal. Falcato schiet op doel. Skoropad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Golokolosov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argirov met een snelle inworp. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski draait met de bal, schiet en ... Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 72%, Mobsters United 28%.
FC Volyn L - Mobsters United 0:3