Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
михайлович Горинь
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Mogilny rent richting de bal. Kachorenko begaat een overtreding. Mogilny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mogilny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mintenko rent richting de bal. Kostyshin onderschept slim de pass. Kostyshin geeft de bal voor. Smirnov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bielik heeft problemen om de bal te vangen. Bielik geeft de bal voor. Glavina probeert de bal aan de voet te houden. Zaporozhets rent richting de bal. Zaporozhets haalt uit met een fantastische trap. Tovkatski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Iakovlev verovert de bal door een tackle van achteren. Iakovlev speelt de bal door. Poltavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Poltavets haalt uit met een fantastische trap. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - Горинь 1:0

37e minuut.
Kostyshin passt de bal zonder na te denken. Iakovlev is nu in balbezit. Iakovlev met een sublieme pass. Klungelig pakt Poltavets de bal. Poltavets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 48%, Горинь 52%.
михайлович - Горинь 1:0

52e minuut.
Gerasymenko passt de bal in één keer door. Iakovlev met een sublieme pass. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets schiet op doel. Vasilitchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mintenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gashin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 42%, Горинь 58%.
михайлович - Горинь 1:0