Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горинь FC Volyn L
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak is nu in balbezit. Kuleshevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak verovert de bal door een tackle van achteren. Tlumak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gorban` de bal. Deonas onderschept slim de pass. Deonas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Alibayiv probeert de bal met de borst te controleren. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas speelt de bal door. Tchernyak rent richting de bal. Tchernyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Kolesnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlumak rent richting de bal. Kolesnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tlumak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mynzu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Горинь - FC Volyn L 1:0

28e minuut.
Deonas passt de bal in één keer door. Mogilny is nu in balbezit. Granovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Granovskiy geeft een lange en hoge pass. Vasilitchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak passt de bal in één keer door. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak onderschept slim de pass. Tlumak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mogilny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalinskiy komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mynzu onderschept slim de pass. Mynzu met een sublieme pass. Kolesnik is nu in balbezit. Tlumak onderschept slim de pass. Tlumak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 51%, FC Volyn L 49%.
Горинь - FC Volyn L 1:0

54e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu geeft de bal voor. Stolyar probeert de bal aan de voet te houden. Bielik rent richting de bal. Bielik met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kutsenko is nu in balbezit. Kutsenko geeft de bal voor. Deonas kopt de bal weg. Tchernyak rent richting de bal. Tchernyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Горинь - FC Volyn L 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 48%, FC Volyn L 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горинь - FC Volyn L 1:1