Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobsters United Горинь
m-1.1-def-532 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Falcato onderschept slim de pass. Falcato geeft een lange en hoge pass. Temesi rent richting de bal. Temesi schiet op doel. Bilozor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Falcato springt en kopt de bal. Vasilitchuk heeft problemen om de bal te vangen. Falcato rent richting de bal. Falcato schiet op doel. Bilozor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 1:0

13e minuut.
Kalinskiy kopt de bal weg. Gorban` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerasymenko is nu in balbezit. Falcato verovert de bal door een tackle van achteren. Falcato haalt uit met een fantastische trap. Bilozor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kutsenko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 2:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Licznerski de bal onder controle te krijgen. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Falcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcato haalt uit met een fantastische trap. Bilozor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 3:0

23e minuut.
Grelo passt de bal met de wreef. Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi verovert de bal door een tackle van achteren. Temesi draait met de bal, schiet en ... Bilozor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Temesi passt de bal in één keer door. Falcato is nu in balbezit. Falcato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasilitchuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 4:0

25e minuut.
Kalinskiy met een sublieme pass. Tlumak is nu in balbezit. Hloška maakt een afschuwelijke overtreding. Hloška krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vasilitchuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grelo met de inworp. Falcato rent richting de bal. Falcato geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grelo geeft de bal voor. Vasilitchuk is nu in balbezit. Falcato onderschept slim de pass. Falcato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 5:0

39e minuut.
Gerasymenko speelt de bal door. Grelo probeert naar een medespeler te passen. Falcato is nu in balbezit. Licznerski is nu in balbezit. Licznerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bielik geeft de bal voor. Tlumak is nu in balbezit. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak onderschept slim de pass. Tlumak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobsters United 26%, Горинь 74%.
Mobsters United - Горинь 5:0

53e minuut.
Bielik kopt de bal weg. Licznerski rent richting de bal. Licznerski passt de bal zonder na te denken. Falcato is nu in balbezit. Falcato draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bielik heeft problemen om de bal te vangen. Argirov is nu in balbezit. Argirov passt de bal in één keer door. Hloška rent richting de bal. Hloška passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bielik kopt de bal weg. Lukácsi is nu in balbezit. Tlumak onderschept slim de pass. Tlumak draait met de bal, schiet en ... Szegedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobsters United - Горинь 5:1

67e minuut.
Licznerski passt de bal zonder na te denken. Nigoghosyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcato verovert de bal door een tackle van achteren. Falcato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nigoghosyan speelt de bal door. Grelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelo passt de bal met de wreef. Falcato rent richting de bal. Falcato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grelo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trabalza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trabalza zal de hoekschop nemen. Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi onderschept slim de pass. Temesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilozor probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Nigoghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licznerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski geeft de bal voor. Klungelig pakt Temesi de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Falcato probeert de bal aan de voet te houden. Licznerski is nu in balbezit. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Temesi is nu in balbezit. Temesi draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Mynzu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hloška de bal onder controle te krijgen. Tlumak rent richting de bal. Tlumak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vasilitchuk met een harde bal richting middenveld. Hloška rent richting de bal. Mynzu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mynzu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argirov met een snelle inworp. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi geeft een hoge lob. Daar is Vasilitchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilozor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kutsenko geeft de bal voor. Inworp. Argirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Licznerski is nu in balbezit. Licznerski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobsters United 22%, Горинь 78%.
Mobsters United - Горинь 5:1