Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kirpidon MaFaKa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kernozenko onderschept slim de pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora speelt de bal door. Yakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakushev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Lapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryainov is nu in balbezit. Lapko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lapko krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryainov onderschept slim de pass. Goryainov met een sublieme pass. Duray is nu in balbezit. Duray haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Choban rent richting de bal. Leonenko onderschept slim de pass. Kernozenko rent richting de bal. Kundenok rent richting de bal. Kundenok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zuev verovert de bal door een tackle van achteren. Zuev geeft de bal voor. Daar is Tselykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonenko is nu in balbezit. Leonenko schiet op doel. Kon`kov bokst de bal weg.

38e minuut.
Yakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk is nu in balbezit. Yakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Yakushev schiet op doel. Krutylko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirpidon - MaFaKa 0:1

41e minuut.
Duray met een sublieme pass. Pokora probeert de bal aan de voet te houden. Pokora met een sublieme pass. Yakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakushev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirpidon 51%, MaFaKa 49%.
Kirpidon - MaFaKa 0:1

83e minuut.
Ovsienko met een snelle inworp. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirpidon 37%, MaFaKa 63%.
Kirpidon - MaFaKa 0:1