Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaFaKa Kirpidon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Yakushev probeert naar een medespeler te passen. Dzyuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzyuba passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaFaKa - Kirpidon 1:0

4e minuut.
Tchistyakov passt de bal in één keer door. Volovyk is nu in balbezit. Volovyk probeert naar een medespeler te passen. Kundenok rent richting de bal. Kundenok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaFaKa - Kirpidon 1:1

5e minuut.
Kundenok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundenok passt de bal zonder na te denken. Shevelyukhin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchistyakov is nu in balbezit. Tchistyakov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yakushev is nu in balbezit. Duray verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Duray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Choban rent richting de bal. Choban met een sublieme pass. Klungelig pakt Duray de bal. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dzyuba is nu in balbezit. Duray verovert de bal door een tackle van achteren. Duray passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
MaFaKa - Kirpidon 2:1

45e minuut.
Duray geeft een lange en hoge pass. Vin`kovatov is nu in balbezit. Vin`kovatov passt de bal in één keer door. Kundenok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundenok haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaFaKa 55%, Kirpidon 45%.
MaFaKa - Kirpidon 2:1

58e minuut.
Kernozenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin is nu in balbezit. Kundenok rent richting de bal. Shevelyukhin rent richting de bal. Shevelyukhin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Kundenok is nu in balbezit. Kundenok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Skoropad rent richting de bal. Kundenok is nu in balbezit. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundenok rent richting de bal. Kundenok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Skoropad kopt de bal weg. Goryainov rent richting de bal. Vin`kovatov begaat een overtreding. Goryainov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Goryainov kan niet meer verder spelen. Seleznyov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dzyuba speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Yakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakushev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaFaKa 66%, Kirpidon 34%.
MaFaKa - Kirpidon 2:1