Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
koka1 Mobsters United
Normal Tactiek m-1.1-def-532
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Belik kopt de bal weg. Veretinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Trabalza bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabalza schiet op doel. Mygalatiyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
koka1 - Mobsters United 0:1

24e minuut.
Trabalza rent richting de bal. Gaschin is nu in balbezit. Nigoghosyan probeert naar een medespeler te passen. Belik rent richting de bal. Belik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Onys`ko geeft een hoge lob. Inworp. Argirov met een snelle inworp. Trabalza rent richting de bal. Trabalza geeft de bal voor. Mygalatiyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Yaxmanitskiy passt de bal in één keer door. Hloška bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalinichenko. Kalinichenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koka1 58%, Mobsters United 42%.
koka1 - Mobsters United 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onys`ko met een harde bal richting middenveld. Argirov rent richting de bal. Argirov geeft een lange en hoge pass. Onys`ko heeft problemen om de bal te vangen. Mygalatiyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trabalza is nu in balbezit. Trabalza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koka1 - Mobsters United 0:2

51e minuut.
Onys`ko is nu in balbezit. Belik rent richting de bal. Belik passt de bal in één keer door. Trabalza rent richting de bal. Trabalza haalt uit met een fantastische trap. Mygalatiyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nigoghosyan heeft problemen om de bal te vangen. Yaxmanitskiy is nu in balbezit. Yaxmanitskiy passt de bal in één keer door. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pantilov is nu in balbezit. Pantilov geeft een hoge lob. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jonne zal de hoekschop nemen. Daar is Nesmachniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigoghosyan rent richting de bal. Nigoghosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koka1 - Mobsters United 0:3

77e minuut.
Onys`ko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonne met de inworp. Belik is nu in balbezit. Belik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Yaxmanitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewski is nu in balbezit. Kovaljov onderschept slim de pass. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonne met de inworp. Nigoghosyan speelt de bal door. Trabalza rent richting de bal. Trabalza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koka1 63%, Mobsters United 37%.
koka1 - Mobsters United 0:3