Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
михайлович MaFaKa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Poltavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poltavets. Poltavets krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Pokora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kernozenko met een snel genomen vrije trap. Daar is Machogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakushev is nu in balbezit. Yakushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - MaFaKa 0:1

9e minuut.
Skoropad rent richting de bal. Iakovlev onderschept slim de pass. Iakovlev met een sublieme pass. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Goryainov geeft een hoge lob. Machogan probeert de bal aan de voet te houden. Yakushev is nu in balbezit. Yakushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - MaFaKa 0:2

19e minuut.
Scheglov rent richting de bal. Scheglov passt de bal met de wreef. Iakovlev heeft problemen om de bal te vangen. Iakovlev schiet op doel. Deyko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kon`kov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Scheglov de bal onder controle te krijgen. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov geeft de bal voor. Klungelig pakt Dzyuba de bal. Dzyuba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 50%, MaFaKa 50%.
михайлович - MaFaKa 0:2

52e minuut.
Goryainov neemt de hoekschop. Kernozenko is nu in balbezit. Yakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakushev draait met de bal, schiet en ... Tovkatski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - MaFaKa 0:3

71e minuut.
Skoropad met een sublieme pass. Goryainov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glavina. Goryainov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Goryainov kan niet meer verder spelen. Seleznyov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 55%, MaFaKa 45%.
михайлович - MaFaKa 0:3