Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горинь Бананчик
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Gorban` kan de bal niet met de borst controleren. Lysenko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Soshnikov de bal. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Petrenko rent richting de bal. Gerasymenko rent richting de bal. Gerasymenko passt de bal in één keer door. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lysenko draait met de bal, schiet en ... Kutsenko probeert de bal met de borst te controleren. Kutsenko met een sublieme pass. Soshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soshnikov haalt uit met een fantastische trap. Saenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lysenko draait met de bal, schiet en ... Lemishko rent richting de bal. Lemishko passt de bal zonder na te denken. Soshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soshnikov draait met de bal, schiet en ... Saenko bokst de bal weg. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Горинь - Бананчик 0:1

15e minuut.
Soshnikov kan de bal niet met de borst controleren. Gerasymenko is nu in balbezit. Soshnikov onderschept slim de pass. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Petrenko met een sublieme pass. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich met een sublieme pass. Soshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soshnikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zaporozhets onderschept slim de pass. Zaporozhets met een sublieme pass. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bobochkin probeert naar een medespeler te passen. Zaporozhets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhets passt de bal met de wreef. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zaporozhets rent richting de bal. Zaporozhets passt de bal met de wreef. Turyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak onderschept slim de pass. Tlumak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 61%, Бананчик 39%.
Горинь - Бананчик 0:1

47e minuut.
Dovbun met een sublieme pass. Zaporozhets is nu in balbezit. Zaporozhets met een sublieme pass. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlumak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kostyshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lawryszyn speelt de bal door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dovbun rent richting de bal. Gluschenko rent richting de bal. Zaporozhets begaat een overtreding. Zaporozhets krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Bobochkin de bal. Zaporozhets rent richting de bal. Zaporozhets passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tlumak de bal. Tlumak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 37%, Бананчик 63%.
Горинь - Бананчик 0:1