Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kirpidon Mobi United
Normal Tactiek m-1.1-def-532
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kriventsov rent richting de bal. Kriventsov passt de bal met de wreef. Volovyk speelt de bal door. Shevelyukhin rent richting de bal. Shevelyukhin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Vetrinnikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vin`kovatov rent richting de bal. Shevchenko onderschept slim de pass. Shevchenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Pidchenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sviderskiy komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sviderskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurilenko komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Fedetskiy speelt de bal door. Bilozor is nu in balbezit. Bilozor geeft de bal voor. Shevchenko springt en kopt de bal. Krutylko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vetrinnikov is nu in balbezit. Kriventsov rent richting de bal. Duray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrinnikov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalynychenko rent richting de bal. Kurilenko is nu in balbezit. Kurilenko passt de bal met de wreef. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko passt de bal met de wreef. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko haalt uit met een fantastische trap. Krutylko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirpidon - Mobi United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirpidon 58%, Mobi United 42%.
Kirpidon - Mobi United 0:1

65e minuut.
Zuev kopt de bal weg. Kriventsov rent richting de bal. Kriventsov passt de bal zonder na te denken. Korol is nu in balbezit. Korol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Vetrinnikov met een snelle inworp. Korol geeft een lange en hoge pass. Shevchenko heeft problemen om de bal te vangen. Shevchenko probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vetrinnikov kopt de bal weg. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko met een sublieme pass. Kurilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirpidon - Mobi United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirpidon 76%, Mobi United 24%.
Kirpidon - Mobi United 0:2