Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горинь MaFaKa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Deyko kan de bal niet met de borst controleren. Deyko geeft een hoge lob. Yakushev heeft problemen om de bal te vangen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Saenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gerasymenko kopt de bal weg. Ovsienko is nu in balbezit. Ovsienko speelt de bal door. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pokora passt de bal in één keer door. Yakushev is nu in balbezit. Gorban` is nu in balbezit. Yakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Yakushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Goryainov met de inworp. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad geeft een hoge lob. Dzyuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzyuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ovsienko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostyshin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 45%, MaFaKa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горинь - MaFaKa 0:0

55e minuut.
Goryainov verovert de bal door een tackle van achteren. Goryainov met een sublieme pass. Yakushev is nu in balbezit. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Choban is nu in balbezit. Gorban` is nu in balbezit. Choban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choban krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kon`kov speelt de bal door. Gerasymenko kopt de bal weg. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gorban` is nu in balbezit. Kernozenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorban` is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerasymenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deyko heeft problemen om de bal te vangen. Tlumak rent richting de bal. Tlumak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mogilny geeft de bal voor. Kutsenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerasymenko de bal. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горинь 52%, MaFaKa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горинь - MaFaKa 0:0