Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
михайлович Бананчик
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Poltavets passt de bal met de wreef. Smirnov probeert de bal aan de voet te houden. Murashko is nu in balbezit. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Tovkatski bokst de bal weg.

10e minuut.
Dovbun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbun geeft een lange en hoge pass. Yevglevskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mintenko rent richting de bal. Kachorenko geeft de bal voor. Fomenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fomenko niet meer kan verder spelen. Sopkiv komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Klungelig pakt Dmitruk de bal. Dmitruk geeft een lange en hoge pass. Poltavets probeert de bal met de borst te controleren. Poltavets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - Бананчик 1:0

16e minuut.
Gritsay passt de bal zonder na te denken. Mintenko is nu in balbezit. Mintenko speelt de bal door. Machogan geeft een hoge lob. Yevglevskiy kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Mintenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintenko geeft de bal voor. Murashko probeert de bal aan de voet te houden. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko passt de bal zonder na te denken. Iakovlev met een sublieme pass. Poltavets rent richting de bal. Poltavets haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 52%, Бананчик 48%.
михайлович - Бананчик 1:0

47e minuut.
Gritsay is nu in balbezit. Gritsay geeft een hoge lob. Bobochkin probeert de bal aan de voet te houden. Poltavets rent richting de bal. Poltavets schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Gritsay speelt de bal door. Yarmash is nu in balbezit. Yarmash speelt de bal door. Iakovlev is nu in balbezit. Iakovlev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lawryszyn met een sublieme pass. Murashko is nu in balbezit. Murashko geeft een hoge lob. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Poltavets rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobochkin. Poltavets raakt geblesseerd tijdens het duel. Gritsay met een snel genomen vrije trap. Daar is Turyanskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - Бананчик 2:0

88e minuut.
Gluschenko speelt de bal door. Kachorenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachorenko probeert naar een medespeler te passen. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 38%, Бананчик 62%.
михайлович - Бананчик 2:0