Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobi United MaFaKa
m-1.1-def-532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Goryainov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kriventsov. Kriventsov krijgt een gele kaart. Pokora raakt geblesseerd tijdens het duel. Pokora wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kalynychenko is nu in balbezit. Kernozenko rent richting de bal. Kalynychenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kalynychenko met een sublieme pass. Kriventsov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martyuk onderschept slim de pass. Martyuk geeft de bal voor. Daar is Choban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Kon`kov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ovsienko geeft de bal voor. Inworp. Kriventsov met de inworp. Kalynychenko controleert de bal met de borst. Kalynychenko schiet op doel. Kon`kov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 44%, MaFaKa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mobi United - MaFaKa 0:0

47e minuut.
Korol onderschept slim de pass. Bilozor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilozor speelt de bal door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kon`kov met een harde bal richting middenveld. Martyuk kopt de bal weg. Ovsienko is nu in balbezit. Shevchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Shevchenko speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martyuk probeert naar een medespeler te passen. Pomazun is nu in balbezit. Pomazun speelt de bal door. Pidchenko heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Martyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vetrinnikov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kernozenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choban probeert naar een medespeler te passen. Kalynychenko speelt de bal door. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobi United - MaFaKa 1:0

70e minuut.
Skepskiy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kalynychenko speelt de bal door. Pidchenko is nu in balbezit. Vetrinnikov rent richting de bal. Vetrinnikov schiet op doel. Kon`kov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobi United - MaFaKa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 32%, MaFaKa 68%.
Mobi United - MaFaKa 2:0