Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn L Бананчик
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolyar met een snelle inworp. Daar is Kuleshevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murashko verovert de bal door een tackle van achteren. Murashko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko geeft een hoge lob. Golokolosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko rent richting de bal. Murashko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kuleshevich rent richting de bal. Sokolovsky onderschept slim de pass. Sokolovsky geeft een hoge lob. Daar is Lysenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 50%, Бананчик 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Volyn L - Бананчик 0:0

54e minuut.
Skoropad trapt de bal weg. Yevglevskiy kopt de bal weg. Alibayiv probeert de bal aan de voet te houden. Murashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alibayiv kopt de bal weg. Granovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Granovskiy speelt de bal door. Tchernyak is nu in balbezit. Tchernyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 56%, Бананчик 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Volyn L - Бананчик 0:0