Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
михайлович Kirpidon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Gritsay met de inworp. Yarmash is nu in balbezit. Yarmash passt de bal zonder na te denken. Poltavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Poltavets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zuev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dmitruk met een snelle inworp. Iakovlev is nu in balbezit. Iakovlev haalt uit met een fantastische trap. Krutylko bokst de bal weg. Poltavets probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - Kirpidon 1:0

14e minuut.
Yarmash geeft een hoge lob. Dmitruk speelt de bal door. Volovyk heeft problemen om de bal te vangen. Iakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iakovlev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duray geeft een lange en hoge pass. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk speelt de bal door. Kundenok rent richting de bal. Kundenok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
михайлович - Kirpidon 1:1

28e minuut.
Gritsay speelt de bal door. Mintenko rent richting de bal. Vin`kovatov probeert naar een medespeler te passen. Kundenok heeft problemen om de bal te vangen. Kundenok draait met de bal, schiet en ... Tovkatski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 56%, Kirpidon 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
михайлович - Kirpidon 1:1

57e minuut.
Kundenok passt de bal met de wreef. Mintenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vin`kovatov probeert naar een medespeler te passen. Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Iakovlev rent richting de bal. Iakovlev met een sublieme pass. Poltavets rent richting de bal. Poltavets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
михайлович - Kirpidon 2:1

81e minuut.
Tchistyakov heeft problemen om de bal te vangen. Glavina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iakovlev de bal onder controle te krijgen. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zuev met een snelle inworp. Tchistyakov rent richting de bal. Tchistyakov geeft een hoge lob. Shevelyukhin is nu in balbezit. Shevelyukhin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yarmash passt de bal in één keer door. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iakovlev verovert de bal door een tackle van achteren. Poltavets is nu in balbezit. Poltavets draait met de bal, schiet en ... Krutylko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Doeltrap. Machogan met een harde bal richting middenveld. Duray kopt de bal weg. Kundenok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundenok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
михайлович - Kirpidon 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: михайлович 60%, Kirpidon 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
михайлович - Kirpidon 2:2