Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volyn L MaFaKa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Skoropad trapt de bal weg van het doel. Deonas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora schiet op doel. Skoropad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Goryainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryainov passt de bal met de wreef. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas draait met de bal, schiet en ... Kon`kov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volyn L - MaFaKa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 56%, MaFaKa 44%.
FC Volyn L - MaFaKa 1:0

46e minuut.
Deonas passt de bal zonder na te denken. Tchernyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kernozenko maakt een afschuwelijke overtreding. Kernozenko krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Tselykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernyak is nu in balbezit. Skoropad onderschept slim de pass. Deonas onderschept slim de pass. Deonas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tchernyak rent richting de bal. Choban probeert naar een medespeler te passen. Tselykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas verovert de bal door een tackle van achteren. Deonas haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volyn L 28%, MaFaKa 72%.
FC Volyn L - MaFaKa 1:0