Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobi United Бананчик
m-1.1-def-532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Shevchenko geeft een lange en hoge pass. Turyanskiy controleert de bal met de borst. Turyanskiy probeert naar een medespeler te passen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lawryszyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Argirov met een snelle inworp. Grelo is nu in balbezit. Grelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shevchenko is nu in balbezit. Shevchenko draait met de bal, schiet en ... Fomenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gluschenko rent richting de bal. Almirón onderschept slim de pass. Almirón passt de bal met de wreef. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobi United - Бананчик 1:0

34e minuut.
Bobochkin onderschept slim de pass. Dovbun rent richting de bal. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Almirón probeert naar een medespeler te passen. Shevchenko rent richting de bal. Shevchenko passt de bal in één keer door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Fomenko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 45%, Бананчик 55%.
Mobi United - Бананчик 1:0

49e minuut.
Shevchenko probeert de bal met de borst te controleren. Grelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko rent richting de bal. Shevchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobi United - Бананчик 2:0

51e minuut.
Petrenko controleert de bal met de borst. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko passt de bal in één keer door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Fomenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko passt de bal in één keer door. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lawryszyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Rusin de bal. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mobi United - Бананчик 2:1

78e minuut.
Doeltrap. Jonne komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bobochkin is nu in balbezit. Pidchenko onderschept slim de pass. Pidchenko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jonne de bal. Jonne schiet op doel. Fomenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobi United 40%, Бананчик 60%.
Mobi United - Бананчик 2:1