Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бананчик Mobi United
Normal Tactiek m-1.1-def-532
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Grelo kopt de bal weg. Shevchenko is nu in balbezit. Shevchenko passt de bal in één keer door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel. Yaxmanitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sokolovsky de bal onder controle te krijgen. Murashko is nu in balbezit. Murashko probeert naar een medespeler te passen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Yaxmanitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yevglevskiy rent richting de bal. Yevglevskiy passt de bal met de wreef. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yaxmanitskiy met een harde bal richting middenveld. Grelo rent richting de bal. Grelo passt de bal in één keer door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Petrenko geeft een lange en hoge pass. Kalynychenko kopt de bal weg. Bobochkin heeft problemen om de bal te vangen. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gluschenko probeert naar een medespeler te passen. Bilozor bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevglevskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yevglevskiy krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Shevchenko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dovbun de bal. Pidchenko is nu in balbezit. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бананчик 49%, Mobi United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бананчик - Mobi United 0:0

49e minuut.
Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko passt de bal zonder na te denken. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Fomenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бананчик - Mobi United 0:1

60e minuut.
Kalynychenko passt de bal in één keer door. Shevchenko rent richting de bal. Kalynychenko speelt de bal door. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Fomenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pidchenko onderschept slim de pass. Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бананчик - Mobi United 0:2

68e minuut.
Lawryszyn passt de bal in één keer door. Grelo rent richting de bal. Grelo passt de bal met de wreef. Shevchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belik komt het veld opgelopen. Sopkiv komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yevglevskiy met de inworp. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Murashko onderschept slim de pass. Murashko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бананчик 71%, Mobi United 29%.
Бананчик - Mobi United 0:2