Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Переможець Авангард Орджони
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kulaev rent richting de bal. Kulaev probeert naar een medespeler te passen. Virt is nu in balbezit. Rakitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Rakitskiy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kolyada verovert de bal door een tackle van achteren. Kolyada geeft een lange en hoge pass. Mamin is nu in balbezit. Skoropad verovert de bal door een tackle van achteren. Skoropad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Авангард Орджони 0:1

16e minuut.
Simashko geeft de bal voor. Inworp. Khromykh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin geeft de bal voor. Nagornyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasilitchuk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Переможець - Авангард Орджони 1:1

17e minuut.
Yerohin passt de bal zonder na te denken. Daar is Khromykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khromykh geeft een lange en hoge pass. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kulaev probeert naar een medespeler te passen. Rakitskiy is nu in balbezit. Rakitskiy speelt de bal door. Kolyada rent richting de bal. Kolyada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Vishnyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerohin rent richting de bal. Vishnyak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vishnyak krijgt een gele kaart. Yerohin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabaca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nagornyak bokst de bal weg. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Авангард Орджони 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 34%, Авангард Орджони 66%.
Переможець - Авангард Орджони 2:1

62e minuut.
Vasilitchuk rent richting de bal. Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko met een sublieme pass. Shymanskiy is nu in balbezit. Shymanskiy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lavrinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrinenko passt de bal zonder na te denken. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Переможець - Авангард Орджони 2:2

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drabenyuk niet meer kan verder spelen. Gritsyna komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tretyak rent richting de bal. Kostyshin onderschept slim de pass. Kostyshin probeert naar een medespeler te passen. Kolyada heeft problemen om de bal te vangen. Kolyada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yerohin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kolyada de bal onder controle te krijgen. Shymanskiy met een sublieme pass. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Simashko geeft een hoge lob. Inworp. Khromykh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 57%, Авангард Орджони 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Авангард Орджони 2:2