Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield United Rybak
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Verteletskiy is nu in balbezit. Didenko onderschept slim de pass. Didenko passt de bal in één keer door. Bulgakov is nu in balbezit. Bulgakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv geeft een hoge lob. Daar is Zaichuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. Gerasimyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kolyada geeft een hoge lob. Makovskiy kopt de bal weg. Daar is Verteletskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pshenichniy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glavina met een snelle inworp. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Didenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryvtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko maakt een afschuwelijke overtreding. Didenko krijgt een gele kaart. Kryvtsov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryvtsov met een snel genomen vrije trap. Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv schiet op doel. Gerasimyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Rybak 0:1

28e minuut.
Martyshchuk geeft de bal voor. Inworp. Makeev met de inworp. Didenko is nu in balbezit. Didenko draait met de bal, schiet en ... Stoyanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pshenichniy geeft de bal voor. Daar is Kryvtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasyliv speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Didenko kopt de bal weg. Kryvtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolyada. Kryvtsov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kryvtsov kan niet meer verder spelen. Kriventsov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 59%, Rybak 41%.
Chesterfield United - Rybak 0:1

85e minuut.
Didenko rent richting de bal. Didenko passt de bal zonder na te denken. Timets heeft problemen om de bal te vangen. Makeev is nu in balbezit. Makeev haalt uit met een fantastische trap. Stoyanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 67%, Rybak 33%.
Chesterfield United - Rybak 0:1