Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лівак Авангард Орджони
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Maltsev rent richting de bal. Maltsev speelt de bal door. Zakharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard rent richting de bal. Rikhard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Авангард Орджони 1:0

12e minuut.
Stoyanov geeft een hoge lob. Skoropad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rakitskiy rent richting de bal. Rakitskiy schiet op doel. Skoropad krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vitsinets is nu in balbezit. Zakharov begaat een overtreding. Vitsinets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sheshchenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Лівак - Авангард Орджони 1:1

22e minuut.
Stoyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada passt de bal met de wreef. Skoropad heeft problemen om de bal te vangen. Skoropad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Авангард Орджони 1:2

25e minuut.
Vitsinets met een sublieme pass. Kostyshin rent richting de bal. Kostyshin passt de bal in één keer door. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 52%, Авангард Орджони 48%.
Лівак - Авангард Орджони 1:2

49e minuut.
Kulaev met een sublieme pass. Savin is nu in balbezit. Skoropad verovert de bal door een tackle van achteren. Skoropad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Авангард Орджони 1:3

63e minuut.
Skoropad rent richting de bal. Kolyada is nu in balbezit. Skoropad is nu in balbezit. Kolyada rent richting de bal. Kolyada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Skoropad rent richting de bal. Skoropad geeft een lange en hoge pass. Kulaev met een sublieme pass. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Авангард Орджони 1:4

76e minuut.
Kolyada is nu in balbezit. Skoropad rent richting de bal. Kolyada rent richting de bal. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Авангард Орджони 1:5

80e minuut.
Zakharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakharov passt de bal met de wreef. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simashko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kosenko met een sublieme pass. Rakitskiy is nu in balbezit. Rakitskiy met een sublieme pass. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 61%, Авангард Орджони 39%.
Лівак - Авангард Орджони 1:5