Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Авангард Орджони Лівак
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Skoropad probeert naar een medespeler te passen. Khramtsov speelt de bal door. Klungelig pakt Sheshchenko de bal. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Khramtsov is nu in balbezit. Khramtsov met een sublieme pass. Rikhard is nu in balbezit. Zakharov rent richting de bal. Zakharov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vitsinets is nu in balbezit. Kosenko is nu in balbezit. Kosenko met een sublieme pass. Zakharov is nu in balbezit. Zakharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - Лівак 0:1

19e minuut.
Kosenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyshin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostyshin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Sheshchenko geeft een lange en hoge pass. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada speelt de bal door. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shelygin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vishnyak de bal onder controle te krijgen. Vitsinets is nu in balbezit. Zakharov is nu in balbezit. Zakharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rakitskiy met een snelle inworp. Kolyada rent richting de bal. Shelygin onderschept slim de pass. Kulaev rent richting de bal. Kulaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 66%, Лівак 34%.
Авангард Орджони - Лівак 0:1

47e minuut.
Kulaev passt de bal in één keer door. Kolyada is nu in balbezit. Skoropad rent richting de bal. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 62%, Лівак 38%.
Авангард Орджони - Лівак 0:1