Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield United Meteor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Didenko verovert de bal door een tackle van achteren. Didenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kostyanets` de bal. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Meteor 1:0

29e minuut.
Shmakov is nu in balbezit. Didenko onderschept slim de pass. Didenko passt de bal zonder na te denken. Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Meteor 2:0

41e minuut.
Pukanich rent richting de bal. Onys`ko rent richting de bal. Onys`ko passt de bal zonder na te denken. Matviychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 41%, Meteor 59%.
Chesterfield United - Meteor 2:0

51e minuut.
Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Pshenichniy de bal onder controle te krijgen. Valeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yarmash zijn tegenspeler op de grond. Yarmash krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pshenichniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Onys`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Matviychuk is nu in balbezit. Matviychuk draait met de bal, schiet en ... Tchisyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Meteor 2:1

66e minuut.
Tlumak kopt de bal weg. Stasyuk probeert de bal aan de voet te houden. Matviychuk is nu in balbezit. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap. Tchisyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesterfield United - Meteor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 48%, Meteor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesterfield United - Meteor 2:2