Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Переможець Лівак
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kosenko speelt de bal door. Virt is nu in balbezit. Virt passt de bal zonder na te denken. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Shelygin speelt de bal door. Kabaca rent richting de bal. Zakharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabaca onderschept slim de pass. Kabaca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Yerohin speelt de bal door. Klungelig pakt Vasilitchuk de bal. Vasilitchuk passt de bal met de wreef. Daar is Gavryushov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavryushov geeft een lange en hoge pass. Khlaponin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Krunic geeft de bal voor. Kabaca kopt de bal weg. Gavryushov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Virt verovert de bal door een tackle van achteren. Zakharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakharov speelt de bal door. Rikhard is nu in balbezit. Rikhard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Khromykh probeert de bal met de borst te controleren. Stoyanov rent richting de bal. Met opzet legt Khromykh zijn tegenspeler op de grond. Khromykh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stoyanov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 51%, Лівак 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Лівак 0:0

49e minuut.
Savin kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shymanskiy zal de hoekschop nemen. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rikhard schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Gritsyna trapt de bal weg. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gavryushov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin haalt uit met een fantastische trap. Khlaponin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Shymanskiy met een sublieme pass. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin met een sublieme pass. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 44%, Лівак 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Лівак 0:0