Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Авангард Орджони FC TSUMAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Skoropad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov probeert naar een medespeler te passen. Kalinskiy is nu in balbezit. Kalinskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zhigalov rent richting de bal. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoropad de bal. Skoropad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:0

21e minuut.
Rakitskiy speelt de bal door. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada geeft een hoge lob. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Veretinskiy onderschept slim de pass. Veretinskiy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Simashko de bal onder controle te krijgen. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:1

37e minuut.
Skoropad geeft een lange en hoge pass. Kostyshin heeft problemen om de bal te vangen. Kostyshin probeert naar een medespeler te passen. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 42%, FC TSUMAN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:1

50e minuut.
Rakitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Targonskiy geeft de bal voor. Inworp. Kulaev met een snelle inworp. Rakitskiy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kalinskiy is nu in balbezit. Kotov is nu in balbezit. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ... Nagornyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:2

61e minuut.
Kornutyak kopt de bal weg. Kulaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhigalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoropad onderschept slim de pass. Skoropad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kornutyak passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko geeft een lange en hoge pass. Venglinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Skoropad rent richting de bal. Skoropad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dikan` kopt de bal weg. Kulaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:3

73e minuut.
Dikan` geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sheshchenko de bal onder controle te krijgen. Kotov rent richting de bal. Kotov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sheshchenko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dikan` geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostyshin heeft problemen om de bal te vangen. Veretinskiy is nu in balbezit. Veretinskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Targonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Targonskiy met een sublieme pass. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Авангард Орджони 39%, FC TSUMAN 61%.
Авангард Орджони - FC TSUMAN 1:3