Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield United Procyon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Yarmash rent richting de bal. Kotenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kotenko met een sublieme pass. Zavorotnyuk is nu in balbezit. Zavorotnyuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pshenichniy heeft problemen om de bal te vangen. Pshenichniy geeft de bal voor. Didenko met een sublieme pass. Bulgakov is nu in balbezit. Bulgakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Procyon 1:0

12e minuut.
Kotenko probeert naar een medespeler te passen. Zuev is nu in balbezit. Zuev passt de bal in één keer door. Smishko is nu in balbezit. Smishko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Makeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesteruk rent richting de bal. Nesteruk speelt de bal door. Didenko is nu in balbezit. Didenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 43%, Procyon 57%.
Chesterfield United - Procyon 1:0

55e minuut.
Bulgakov speelt de bal door. Stasyuk rent richting de bal. Stasyuk passt de bal zonder na te denken. Stasyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasyuk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Procyon 2:0

57e minuut.
Damin is nu in balbezit. Damin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaichuk met een snelle inworp. Stasyuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Makeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodin is nu in balbezit. Borodin probeert naar een medespeler te passen. Bulgakov is nu in balbezit. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tlumak geeft een hoge lob. Inworp. Zuev met een snelle inworp. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kotenko is nu in balbezit. Didenko onderschept slim de pass. Didenko probeert naar een medespeler te passen. Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Procyon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 40%, Procyon 60%.
Chesterfield United - Procyon 3:0