Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Переможець Chesterfield United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


43e minuut.
Zaichuk met een snelle inworp. Yarmash heeft problemen om de bal te vangen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 36%, Chesterfield United 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Chesterfield United 0:0

62e minuut.
Yarmash onderschept slim de pass. Kabaca onderschept slim de pass. Kabaca probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 1:0

65e minuut.
Shymanskiy passt de bal met de wreef. Makeev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khromykh. Khromykh krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Vasilitchuk passt de bal zonder na te denken. Virt speelt de bal door. Khromykh is nu in balbezit. Khromykh probeert naar een medespeler te passen. Pshenichniy onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 2:0

70e minuut.
Vasilitchuk probeert naar een medespeler te passen. Kabaca is nu in balbezit. Kabaca geeft een hoge lob. Yerohin heeft problemen om de bal te vangen. Yerohin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 3:0

74e minuut.
Makeev speelt de bal door. Shymanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shymanskiy met een sublieme pass. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 4:0

77e minuut.
Tretyak met de inworp. Shymanskiy rent richting de bal. Shymanskiy geeft een hoge lob. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Didenko rent richting de bal. Shymanskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy passt de bal met de wreef. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 5:0

89e minuut.
Yarmash geeft een lange en hoge pass. Shymanskiy kopt de bal weg. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Tchisyuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Chesterfield United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 35%, Chesterfield United 65%.
Переможець - Chesterfield United 6:0