Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Procyon Лівак
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Shelygin is nu in balbezit. Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel. Khlaponin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Лівак 1:0

3e minuut.
Rikhard passt de bal in één keer door. Stoyanov is nu in balbezit. Stoyanov geeft de bal voor. Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kosenko probeert naar een medespeler te passen. Khramtsov kan de bal niet met de borst controleren. Borodin rent richting de bal. Khramtsov onderschept slim de pass. Khramtsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kosenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kosenko geeft de bal voor. Daar is Kalinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard haalt uit met een fantastische trap. Mikulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sevasteev is nu in balbezit. Sevasteev speelt de bal door. Kosenko rent richting de bal. Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Smishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Лівак 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 64%, Лівак 36%.
Procyon - Лівак 2:0

62e minuut.
Nesteruk passt de bal met de wreef. Zakharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kotenko zijn tegenspeler op de grond. Kotenko krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kosenko onderschept slim de pass. Zakharov rent richting de bal. Nesteruk rent richting de bal. Zakharov rent richting de bal. Zakharov schiet op doel. Mikulyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zakharov passt de bal met de wreef. Shelygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelygin passt de bal zonder na te denken. Rikhard is nu in balbezit. Rikhard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Лівак 2:1

77e minuut.
Krunic geeft de bal voor. Rikhard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalinskiy is nu in balbezit. Rikhard verovert de bal door een tackle van achteren. Rikhard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 60%, Лівак 40%.
Procyon - Лівак 2:1