Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лівак Procyon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Maltsev is nu in balbezit. Maltsev geeft een lange en hoge pass. Bilyi rent richting de bal. Rikhard verovert de bal door een tackle van achteren. Rikhard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Zavorotnyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zavorotnyuk speelt de bal door. Seleznev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seleznev haalt uit met een fantastische trap. Khlaponin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Seleznev probeert naar een medespeler te passen. Smishko rent richting de bal. Krunic rent richting de bal. Smishko onderschept slim de pass. Smishko schiet op doel. Khlaponin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Shelygin verovert de bal door een tackle van achteren. Zakharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakharov probeert naar een medespeler te passen. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kotenko met een sublieme pass. Larin met een sublieme pass. Stoyanov is nu in balbezit. Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Smishko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Savin verovert de bal door een tackle van achteren. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavorotnyuk speelt de bal door. Smishko rent richting de bal. Smishko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maltsev passt de bal zonder na te denken. Kosenko geeft de bal voor. Rikhard rent richting de bal. Rikhard draait met de bal, schiet en ... Mikulyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Shelygin is nu in balbezit. Shelygin passt de bal met de wreef. Zakharov rent richting de bal. Zakharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - Procyon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 37%, Procyon 63%.
Лівак - Procyon 1:0

57e minuut.
Shelygin is nu in balbezit. Kosenko rent richting de bal. Kosenko met een sublieme pass. Rikhard is nu in balbezit. Rikhard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fomulyak rent richting de bal. Fomulyak passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Rikhard de bal onder controle te krijgen. Zakharov is nu in balbezit. Zakharov draait met de bal, schiet en ... Mikulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kosenko is nu in balbezit. Kosenko passt de bal zonder na te denken. Fomulyak is nu in balbezit. Zakharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakharov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Damin heeft problemen om de bal te vangen. Maltsev is nu in balbezit. Maltsev passt de bal zonder na te denken. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zavorotnyuk is nu in balbezit. Zavorotnyuk passt de bal zonder na te denken. Larin rent richting de bal. Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Krunic de bal. Savin rent richting de bal. Smishko onderschept slim de pass. Smishko haalt uit met een fantastische trap. Khlaponin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Лівак - Procyon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 58%, Procyon 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лівак - Procyon 1:1