Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor FC TSUMAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zhigalov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotov de bal. Kotov passt de bal met de wreef. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor - FC TSUMAN 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostyanets` de bal onder controle te krijgen. Shmakov is nu in balbezit. Kornutyak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov rent richting de bal. Kotov haalt uit met een fantastische trap. Khatskevych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Evlanov speelt de bal door. Kotov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pukanich. Pukanich krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kornutyak is nu in balbezit. Evlanov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigalov is nu in balbezit. Evlanov onderschept slim de pass. Evlanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alibayiv geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dikan` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotov is nu in balbezit. Kotov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Devych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornutyak is nu in balbezit. Devych onderschept slim de pass. Devych geeft de bal voor. Valeev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor 60%, FC TSUMAN 40%.
Meteor - FC TSUMAN 0:1

51e minuut.
Kalinskiy is nu in balbezit. Pukanich rent richting de bal. Kalinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Targonskiy rent richting de bal. Targonskiy geeft een lange en hoge pass. Alibayiv kopt de bal weg. Kotov rent richting de bal. Kotov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor - FC TSUMAN 0:2

66e minuut.
Khatskevych trapt de bal weg. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornutyak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kornutyak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kornutyak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor 40%, FC TSUMAN 60%.
Meteor - FC TSUMAN 0:2