Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Переможець Rybak
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Vasilitchuk de bal. Yerohin rent richting de bal. Yerohin passt de bal zonder na te denken. Khromykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khromykh geeft een hoge lob. Stoyanov bokst de bal weg.

10e minuut.
Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Cassian is nu in balbezit. Shovkovsky begaat een overtreding. Cassian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasyliv komt bij de bal en schiet. Drabenyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Oleynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleynik met een sublieme pass. Cassian rent richting de bal. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 56%, Rybak 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Rybak 0:0

49e minuut.
Verteletskiy geeft de bal voor. Vinokurov is nu in balbezit. Cassian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassian krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Shovkovsky geeft een hoge lob. Gavryushov rent richting de bal. Met opzet legt Martyshchuk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Martyshchuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martyshchuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Oleynik passt de bal zonder na te denken. Cassian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shymanskiy. Shymanskiy krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Verteletskiy met een sublieme pass. Shovkovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Shovkovsky probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel. Stoyanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drabenyuk niet meer kan verder spelen. Gritsyna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 39%, Rybak 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Переможець - Rybak 0:0