Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield United Авангард Орджони
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bulgakov rent richting de bal. Lavrinenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaev speelt de bal door. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Makeev passt de bal zonder na te denken. Kolyada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stasyuk. Stasyuk krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vitsinets verovert de bal door een tackle van achteren. Didenko rent richting de bal. Didenko passt de bal met de wreef. Bulgakov is nu in balbezit. Bulgakov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zaichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad onderschept slim de pass. Skoropad passt de bal in één keer door. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tlumak is nu in balbezit. Stasyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoropad krijgt een gele kaart. Stasyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Stasyuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Didenko passt de bal met de wreef. Makeev rent richting de bal. Makeev geeft een lange en hoge pass. Stasyuk is nu in balbezit. Stasyuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yarmash is nu in balbezit. Kulaev rent richting de bal. Yarmash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yarmash krijgt een gele kaart. Kulaev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulaev kan niet meer verder spelen. Yakovenko komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Vitsinets bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko onderschept slim de pass. Didenko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kolyada geeft een lange en hoge pass. Zaichuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rakitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichniy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skoropad de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skoropad rent richting de bal. Skoropad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vitsinets bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitsinets passt de bal in één keer door. Skoropad rent richting de bal. Skoropad haalt uit met een fantastische trap. Tchisyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Авангард Орджони 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 50%, Авангард Орджони 50%.
Chesterfield United - Авангард Орджони 0:1

52e minuut.
Yarmash raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romanenko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yakovenko geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makeev neemt de hoekschop. Romanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kolyada onderschept slim de pass. Kolyada met een sublieme pass. Skoropad rent richting de bal. Skoropad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Natochiy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield United - Авангард Орджони 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield United 39%, Авангард Орджони 61%.
Chesterfield United - Авангард Орджони 0:2