Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TSUMAN Procyon
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kotenko onderschept slim de pass. Poljoviy rent richting de bal. Poljoviy passt de bal zonder na te denken. Smishko is nu in balbezit. Smishko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kotov rent richting de bal. Nesteruk onderschept slim de pass. Nesteruk speelt de bal door. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kalinskiy met een sublieme pass. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev probeert naar een medespeler te passen. Smishko heeft problemen om de bal te vangen. Smishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 0:1

18e minuut.
Poljoviy rent richting de bal. Poljoviy passt de bal zonder na te denken. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Poljoviy passt de bal in één keer door. Nesteruk is nu in balbezit. Nesteruk speelt de bal door. Kalinskiy is nu in balbezit. Kalinskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Targonskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavorotnyuk met de inworp. Klungelig pakt Sevasteev de bal. Sevasteev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Dikan` geeft de bal voor. Venglinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Smishko is nu in balbezit. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 55%, Procyon 45%.
FC TSUMAN - Procyon 0:1

54e minuut.
Sevasteev rent richting de bal. Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasteev is nu in balbezit. Sevasteev draait met de bal, schiet en ... Kondratyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 0:2

55e minuut.
Kosenko probeert de bal aan de voet te houden. Smishko rent richting de bal. Sevasteev is nu in balbezit. Sevasteev draait met de bal, schiet en ... Kondratyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 0:3

57e minuut.
Kotenko is nu in balbezit. Kotenko met een sublieme pass. Smishko is nu in balbezit. Smishko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 0:4

62e minuut.
Sevasteev geeft een lange en hoge pass. Dikan` is nu in balbezit. Dikan` met een sublieme pass. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy schiet op doel. Mikulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 1:4

75e minuut.
Kosenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavorotnyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevasteev is nu in balbezit. Sevasteev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fomulyak geeft een hoge lob. Inworp. Dikan` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotov rent richting de bal. Kotov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Procyon 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 51%, Procyon 49%.
FC TSUMAN - Procyon 2:4