Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rybak Лівак
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Maltsev geeft een hoge lob. Vasilitchuk heeft problemen om de bal te vangen. Rikhard rent richting de bal. Rikhard draait met de bal, schiet en ... Stoyanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kosenko is nu in balbezit. Skvortsov verovert de bal door een tackle van achteren. Skvortsov speelt de bal door. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv haalt uit met een fantastische trap. Khlaponin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Stoyanov speelt de bal door. Shelygin kopt de bal weg. Kirsanov probeert de bal met de borst te controleren. Rikhard rent richting de bal. Rikhard draait met de bal, schiet en ... Stoyanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasilitchuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kirsanov de bal onder controle te krijgen. Rikhard is nu in balbezit. Rikhard haalt uit met een fantastische trap. Stoyanov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rybak - Лівак 0:1

35e minuut.
Khramtsov rent richting de bal. Timets verovert de bal door een tackle van achteren. Kosenko met een sublieme pass. Rikhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikhard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shelygin probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk speelt de bal door. Oleynik probeert naar een medespeler te passen. Skvortsov rent richting de bal. Skvortsov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rybak - Лівак 1:1

44e minuut.
Oleynik speelt de bal door. Vasyliv rent richting de bal. Skvortsov is nu in balbezit. Skvortsov draait met de bal, schiet en ... Khlaponin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rybak - Лівак 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rybak 57%, Лівак 43%.
Rybak - Лівак 2:1

61e minuut.
Vasyliv is nu in balbezit. Shelygin onderschept slim de pass. Shelygin passt de bal met de wreef. Skvortsov is nu in balbezit. Skvortsov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Verteletskiy passt de bal zonder na te denken. Vasyliv rent richting de bal. Met opzet legt Kosenko zijn tegenspeler op de grond. Kosenko krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Timets rent richting de bal. Timets passt de bal in één keer door. Shelygin is nu in balbezit. Vasyliv verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shelygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skvortsov is nu in balbezit. Daar is Vasyliv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skvortsov rent richting de bal. Skvortsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Glavina met een snelle inworp. Shelygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasyliv krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rybak 54%, Лівак 46%.
Rybak - Лівак 2:1