Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TSUMAN Chesterfield United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dikan` passt de bal zonder na te denken. Kalinskiy rent richting de bal. Yarmash verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov rent richting de bal. Kotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotov passt de bal zonder na te denken. Kalinskiy is nu in balbezit. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Natochiy de bal onder controle te krijgen. Pshenichniy verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaremchenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Dikan` maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TSUMAN - Chesterfield United 1:0

33e minuut.
Tlumak met de inworp. Stasyuk probeert naar een medespeler te passen. Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TSUMAN - Chesterfield United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 41%, Chesterfield United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TSUMAN - Chesterfield United 1:1

50e minuut.
Yarmash speelt de bal door. Stasyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy onderschept slim de pass. Kotov rent richting de bal. Kotov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pshenichniy geeft een hoge lob. Daar is Kornutyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornutyak geeft de bal voor. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Dikan` met de inworp. Stasyuk is nu in balbezit. Kotov onderschept slim de pass. Kotov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bandura probeert de bal met de borst te controleren. Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov onderschept slim de pass. Bulgakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Poljoviy rent richting de bal. Didenko onderschept slim de pass. Kornutyak speelt de bal door. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Poljoviy is nu in balbezit. Stasyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasyuk geeft de bal voor. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 47%, Chesterfield United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TSUMAN - Chesterfield United 1:1