Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Procyon Авангард Орджони
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Damin rent richting de bal. Kolyada is nu in balbezit. Kolyada passt de bal in één keer door. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Damin de bal. Kostyshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Damin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Damin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kostyshin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kostyshin kan niet meer verder spelen. Yakovenko komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kulaev rent richting de bal. Sevasteev verovert de bal door een tackle van achteren. Vitsinets rent richting de bal. Sevasteev onderschept slim de pass. Sevasteev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vitsinets bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitsinets geeft een hoge lob. Fomulyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skoropad rent richting de bal. Skoropad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nesteruk met een sublieme pass. Zuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuev met een sublieme pass. Smishko rent richting de bal. Smishko draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nesteruk heeft problemen om de bal te vangen. Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada passt de bal in één keer door. Skoropad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoropad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 66%, Авангард Орджони 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Procyon - Авангард Орджони 0:0

48e minuut.
Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolyada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fomulyak de bal. Skoropad is nu in balbezit. Skoropad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kotenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotenko geeft een hoge lob. Vitsinets probeert de bal aan de voet te houden. Smishko is nu in balbezit. Smishko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vitsinets geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavorotnyuk met een snelle inworp. Sevasteev rent richting de bal. Sevasteev geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nesteruk geeft de bal voor. Sheshchenko geeft de bal voor. Yakovenko kopt de bal weg. Skoropad rent richting de bal. Skoropad draait met de bal, schiet en ... Mikulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 46%, Авангард Орджони 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Procyon - Авангард Орджони 0:0