Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor Переможець
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyanets` rent richting de bal. Vasilitchuk onderschept slim de pass. Vasilitchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor - Переможець 0:1

9e minuut.
Vaschuk probeert naar een medespeler te passen. Onys`ko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shymanskiy. Shymanskiy krijgt een gele kaart. Onys`ko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaschuk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Kostyanets` heeft problemen om de bal te vangen. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Vaschuk de bal. Shovkovsky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaschuk. Vaschuk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alibayiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaschuk speelt de bal door. Valeev is nu in balbezit. Valeev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matviychuk rent richting de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Mamin trapt de bal weg van het doel. Pukanich kopt de bal weg. Tretyak heeft problemen om de bal te vangen. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor 52%, Переможець 48%.
Meteor - Переможець 0:1

49e minuut.
Yerohin verovert de bal door een tackle van achteren. Yerohin speelt de bal door. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel. Khatskevych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor - Переможець 0:2

51e minuut.
Alibayiv geeft een hoge lob. Inworp. Khromykh met een snelle inworp. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Khatskevych met een harde bal richting middenveld. Onys`ko kopt de bal weg. Virt bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviychuk verovert de bal door een tackle van achteren. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pukanich rent richting de bal. Pukanich speelt de bal door. Tretyak is nu in balbezit. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mamin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pukanich met een snelle inworp. Stolyarchuk is nu in balbezit. Stolyarchuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matviychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviychuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor - Переможець 1:2

65e minuut.
Pukanich probeert naar een medespeler te passen. Vinokurov rent richting de bal. Onys`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Virt begaat een overtreding. Vaschuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaschuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mamin heeft problemen om de bal te vangen. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk schiet op doel. Drabenyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Drabenyuk speelt de bal door. Vaschuk kopt de bal weg. Virt rent richting de bal. Onys`ko onderschept slim de pass. Onys`ko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vaschuk is nu in balbezit. Shymanskiy onderschept slim de pass. Shymanskiy speelt de bal door. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor 44%, Переможець 56%.
Meteor - Переможець 1:2