Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Переможець Meteor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyarchuk onderschept slim de pass. Stolyarchuk passt de bal in één keer door. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shymanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dotsenko. Shymanskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. Virt met een snel genomen vrije trap. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dotsenko geeft de bal voor. Inworp. Virt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yerohin is nu in balbezit. Yerohin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavryushov met de inworp. Yerohin is nu in balbezit. Yerohin draait met de bal, schiet en ... Vasilitchuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Переможець - Meteor 1:0

31e minuut.
Stolyarchuk met een sublieme pass. Yerohin rent richting de bal. Yerohin passt de bal in één keer door. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kabaca controleert de bal met de borst. Dotsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabaca begaat een overtreding. Kabaca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 45%, Meteor 55%.
Переможець - Meteor 1:0

56e minuut.
Leonov geeft een hoge lob. Stolyarchuk kopt de bal weg. Mamin kan de bal niet met de borst controleren. Matviychuk is nu in balbezit. Matviychuk draait met de bal, schiet en ... Drabenyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pukanich is nu in balbezit. Pukanich speelt de bal door. Kabaca is nu in balbezit. Devych bereikt de bal nog maar net als eerste. Devych geeft de bal voor. Drabenyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dotsenko kopt de bal weg. Daar is Tretyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matviychuk rent richting de bal. Matviychuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dotsenko passt de bal in één keer door. Pukanich is nu in balbezit. Pukanich met een sublieme pass. Yerohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerohin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dotsenko met een sublieme pass. Matviychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin begaat een overtreding. Matviychuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dotsenko komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Переможець 45%, Meteor 55%.
Переможець - Meteor 1:0