Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TSUMAN Rybak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kornutyak rent richting de bal. Kornutyak passt de bal in één keer door. Venglinskiy rent richting de bal. Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian draait met de bal, schiet en ... Kondratyuk bokst de bal weg.

5e minuut.
Kryvtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov probeert naar een medespeler te passen. Kotov is nu in balbezit. Kotov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martyshchuk geeft een lange en hoge pass. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glavina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Verteletskiy passt de bal in één keer door. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv passt de bal in één keer door. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stoyanov trapt de bal weg van het doel. Vasyliv kopt de bal weg. Klungelig pakt Venglinskiy de bal. Cassian is nu in balbezit. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Kondratyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kosenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosenko speelt de bal door. Makovskiy rent richting de bal. Kotov onderschept slim de pass. Kotov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 45%, Rybak 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TSUMAN - Rybak 0:0

49e minuut.
Vasyliv verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv passt de bal met de wreef. Venglinskiy is nu in balbezit. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Verteletskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kotov rent richting de bal. Kotov passt de bal in één keer door. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Oleynik is nu in balbezit. Oleynik geeft de bal voor. Daar is Zhigalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Glavina is nu in balbezit. Glavina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kosenko met de inworp. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov passt de bal met de wreef. Daar is Kotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Verteletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Verteletskiy passt de bal in één keer door. Vasyliv is nu in balbezit. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. Kondratyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kornutyak rent richting de bal. Verteletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Verteletskiy met een sublieme pass. Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Cassian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kondratyuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TSUMAN 60%, Rybak 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TSUMAN - Rybak 0:0