Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rybak FC TSUMAN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kornutyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy onderschept slim de pass. Verteletskiy passt de bal in één keer door. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zhigalov onderschept slim de pass. Kryvtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhigalov. Zhigalov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Glavina passt de bal met de wreef. Makovskiy geeft een hoge lob. Yaremchenko probeert naar een medespeler te passen. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Makovskiy is nu in balbezit. Makovskiy geeft de bal voor. Oleynik kopt de bal weg. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. Kondratyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kryvtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov probeert naar een medespeler te passen. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap. Stoyanov bokst de bal weg. Kalinskiy kan de bal niet met de borst controleren. Stoyanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalinskiy is nu in balbezit. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Kornutyak met een sublieme pass. Kotov rent richting de bal. Kotov passt de bal met de wreef. Kalinskiy is nu in balbezit. Kalinskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Yaremchenko kopt de bal weg. Martyshchuk met een sublieme pass. Bandura rent richting de bal. Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rybak - FC TSUMAN 1:0

35e minuut.
Zhigalov rent richting de bal. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv passt de bal in één keer door. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... Kondratyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rybak - FC TSUMAN 2:0

37e minuut.
Kosenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhigalov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasyliv. Vasyliv krijgt een gele kaart. Zhigalov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zhigalov kan niet meer verder spelen. Poljoviy komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Verteletskiy met een sublieme pass. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv met een sublieme pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rybak - FC TSUMAN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rybak 59%, FC TSUMAN 41%.
Rybak - FC TSUMAN 3:0

81e minuut.
Venglinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleynik verovert de bal door een tackle van achteren. Oleynik speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Kondratyuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rybak 45%, FC TSUMAN 55%.
Rybak - FC TSUMAN 3:0